Vem är då Michael Svensson

Vi tar det formella först; Fil.kand. (statsvetenskap, nationalekonomi, historia), reservofficer, krögare, kock, sommelier, företagare och riksdagsledamot 2010-18. Jag är numera även diplomerad coach (ICF) och certifierad styrelseledamot genom styrelseakademin.se

Egenskaper och erfarenheter

Jag är en brobyggare med ett empatiskt och inkluderande ledarskap. Jag har lätt för att fokusera och prioritera. Jag har lång erfarenhet av att leda företag, inom servicebranschen, men också organisationer. Prestigelös och utan skygglappar delar jag med mig av erfarenheter från politiken och att driva företag, entusiasmera medarbetare, samt skaffa nya ambassadörer till verksamheten, oavsett om det kunder, gäster, medlemmar eller väljare. Jag är bra på att bygga relationer, behålla och utveckla. Jag har också en bra förmåga att coacha mig själv, något jag gärna delar med mig av.

Nullam urna turpis, facilisis ut nunc vel, molestie ornare turpis. Integer ultrices magna sed justo mollis tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

– Chan Yong

Jag har drivit Hotell, flera restauranter och två prisbelönta delikatessbutiker. Jag har haft allt mellan två till 70 anställda. Jag har anställt, tvingats avskeda och förhandlat. Tre gånger har jag varit anställd; som kökschef, som restaurangchef och som platschef. Jag har också varit ledare i en politisk organisation, på flera olika nivåer.

  • Att vara tydlig och jobba mot samma mål
  • Kommunicera på rätt sätt
  • Entusiasmera och lyfta medarbetare
  • Coacha för att utveckla och förbättra
  • Hur hanterar man kris och media

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *