Ett liv i politiken.

Hur fungerar det egentligen?

Politiken har engagerat mig sedan 16 års ålder. Ordförande på olika nivåer, i ungdomsförbund och parti. Jobbat heltid på nationell nivå. Varit ung nämndsordförande i en kommun. Efter ett längre uppehåll, kom jag tillbaka som riksdagsledamot i åtta år och som ledamot i utbildningsutskottet. Jag har lett delegationer, besökt ett 20-tal länder. Förhandlat med ministrar av olika färger. Jag har varit aktiv och engagerad och skaffat mig goda vänner i alla partier. Jag har gått igenom några mediala stormar och tagit mig ut.

  • Lärdomar, erfarenheter och goda råd
  • Ledarskap och tydliga mål
  • Avundsjuka, missunnsamhet och revirtänkande
  • Goda vänner eller konkurrenter
  • Kompromissandets svåra konst, rätt fokus
  • Att bindas vid skampålen
  • Kommunikation, kris och mediehantering
  • Kan det både vara seriöst och roligt
  • Hur funkar riksdagen, hur fattas besluten

Blivande politiker, politiker i karriären? Jag kan coacha dig!

Ett bra möte är ett möte du lämnar där du känner dig rikare, visare eller rentav gladare.

Hör av dig
michael@goodmeetings.se